Presentació de la revista PIEL de FOTO

PIEL de FOTOEl proper dissabte 7 de novembre a les 13:30h tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona la presentació de la revista de fotografia documental PIEL de FOTO dins el festival TRAFIC09, coincidint amb la sortida al carrer del primer número.

PIEL de FOTO es una publicació de distribució gratuïta que difon el treball realitzat per joves fotoperiodistes d’arreu del món. Es pot trobar cada dos mesos a diferents punts de la ciutat de Barcelona: centres culturals, llibreries, botigues especialitzades, galeries, etc… o a internet.

L’edició d’enguany compta amb els treballs dels fotògrafs Dimi Stefanov amb el reportatge «Not about football», Piko Zulueta amb el treball sobre el Carnevale d’Ivrea, Josep Echaburu amb el reportatge «Centres de vida», Mireia Bordonada amb el projecte «Endorfines» i finalment Rodrigo Cruz amb «Golpe de estado en Honduras».

Data: Dissabte 7 de novembre de 2009
Horari: A les 13:30h
Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), C/ Montalegre 5, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “Presentació de la revista PIEL de FOTO

Los comentarios están cerrados.