Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Fotografia industrial (1817-1959)» de Nuria Marí – Barcelona Photobloggers

«Fotografia industrial (1817-1959)» de Nuria Marí

En els últims dotze anys la fotògrafa Nuria Marí ha fotografiat el Patrimoni Industrial de Barcelona i rodalies, amb la intenció de preservar la memòria històrica del nostre passat industrial.

Un passat que la pressió urbanística ha fet desaparèixer ràpidament. Moltes de les fàbriques que es mostren en aquesta exposició han desaparegut o han estat seriosament mutilades, altres en canvi tenen un futur encoratjador gràcies a col·lectius e institucions que lluiten per preservar aquest patrimoni històric industrial.

La recerca de l’equilibri entre temps passat i futur del nostre patrimoni industrial és el fil conductor d’aquesta exposició.

Data: Del 25 de juny al 5 de juliol de 2009
Lloc: Sala Conex, C/ Casanova 36, 08011 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta