10è Fòrum Fotogràfic Can Basté

L’Espai Fotogràfic Can Basté convoca el 10è Fòrum Fotogràfic, un punt de trobada entre nous creadors i experts en l’àmbit de la fotografia i l’art contemporani. Un any més s’atorguen beques d’ajuda per a la realització de projectes fotogràfics que seran presentats públicament. Per altra banda, s’obrirà un espai on els artistes poden mostrar el seu treball i intercanviar opinions amb persones reconegudes en el món de la fotografia. Per a acabar, i englobades sota el terme d’Off-Fòrum, tindran lloc una sèrie d’activitats entre les quals podrem trobar performances, actuacions musicals en viu, dansa, projeccions i una mostra de creacions en línia.

Barcelona Photobloggers hi participarà amb un passi de fotografies d’alguns dels seus membres que es podrà veure durant els dies que duri el certamen a l’Espai webs de fotografia a Barcelona, al costat dels col·lectius Fotografia.net, Ruido Photo, Photolounge.eu i TERRAdeNINGU.com. A més, en Fran, Oscar i Marcelo participarem el 22 de novembre a les 19h en una taula rodona amb el títol «Webs de fotografia», en la que es debatrà sobre l’estat de la fotografia a la xarxa.

Data: Del 17 al 22 de novembre de 2008
Lloc: Centre Cívic Can Basté, Passeig Fabra i Puig 274, 08031 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

3 comentarios en “10è Fòrum Fotogràfic Can Basté

Los comentarios están cerrados.