«Infància entre ‘cayucos'» d’Elizabeth Xospa i Noel Criado

La costa de Cassamance ha estat, els darrers anys, un dels punts del Senegal amb un major nombre de sortides d’embarcacions amb emigrants africans cap a les Illes Canàries i la Península. Que la infància d’una part de la població senegalesa transcorri entre «cayucos», entre gent acabada d’arribar que en poc temps seran passavolants, no és un assumpte a desestimar. El lloc de naixement marca cada cop més el nostre destí, i el dels joves de Ziguinchor, com el de tants altres joves africans, no és sinó lluitar per la defensa vital de les seves esperances.

Data: Del 5 de novembre al 28 de desembre de 2008
Horari: 2 hores abans de la funció del dia
Lloc: Sala Fabià Puigserver del Teatre Lliure, Pg. Santa Madrona 40-46, 08038 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta