«Xina quotidiana» de Francesc Vilar

Francesc VilarUn recorregut per la Xina quotidiana ens mena a un llarg viatge temporal, on quotidià esdevé sinònim de gran contrast. Espais on el temps s’ha aturat conviuen amb d’altres en què l’escala temporal sembla haver-se escurçat per accelerar canvis i transformacions de signe divers. I, tanmateix, dins d’aquesta dissemblança espacial, sovint de límits ben definits, hom pot copsar, sense esforç, les diferents realitats amb identitat pròpia. És llavors que Xina esdevé un plaer per a la percepció visual.

Data: Del 3 al 28 de novembre de 2008
Lloc: Fotoespai Barcelona Centre d’Imatge, C/ Coroleu 74, 08030 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “«Xina quotidiana» de Francesc Vilar

  1. las fotos son como si estubiera en ese lugar es lo que siento al mirar tus fotos,me gusta,lo cotidiano de cualquier lugar del mundo,mas cuando hay un lugar que no conosco,me pregunto siempre muchas cosas ,que desayunastes ese dia despues de esa foto por ejemplo.te mando un abrazo y mucha suerte ….

Los comentarios están cerrados.