Exposició «Compartint mirades»

La identitat d’un barri a través de la mirada de veïns i veïnes de la Sagrada Família ha estat l’objectiu del projecte de fotografia de creació col·lectiva que es presenta sota el títol de «Compartint Mirades». Aquest taller, conduït per l’associació RUIDO durant tres setmanes al Centre Cívic de la Sagrada Família, es mostra ara com a exposició en format audiovisual. En el marc de la Festa Major del barri els participants han estat retratant rostres, mirades i gestos que ara ens permeten fer un recorregut visual del barri a través de la seva gent.

Data: Del 21 de maig al 11 de juny de 2008
Lloc: Centre Cultural Sagrada Família, C/ Provença 480, 08025 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “Exposició «Compartint mirades»

Los comentarios están cerrados.