Exposició «Magnum 10 seqüències»

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acull del 23 d’abril al 7 de setembre l’exposició «Magnum 10 seqüències. El cinema en l’imaginari de la fotografia».

L’exposició convida 10 fotògrafs de l’Agència Magnum, representants de diferents generacions i de diferents corrents de la fotografia documental, a que evoquin la influència del cinema en el seu imaginari. El resultat són deu treballs originals, tant fotografies com instal·lacions multimèdia, en què els fotògrafs mostren com un realitzador cinematogràfic, una pel·lícula o un pla han deixat una petjada en la seva psique i en la seva obra.

Paral·lelament a l’exposició, es duran a terme una sèrie d’activitats que exploraran la relació entre el cinema i la fotografia: el taller “Filma, captura, exposa” dirigit a tot tipus de públic entre el 6 maig i el 31 de juliol, i el cicle de conferències i projeccions “Sota la Influència” del 25 de juny al 23 de juliol.

Data: Del 23 d’abril al 7 de setembre de 2008
Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), C/ Montalegre 5, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament