Exposició «I want my ball back»

Les imatges que es presenten a l’exposició “I want my ball back” són resultat del viatge que dotze joves catalans i catalanes van fer aquest octubre passat a Cisjordània dins del marc del projecte de cooperació “AMAL-TIKVA: El vídeo social a Palestina com a eina de documentació i resistència pacífica”. En aquest projecte joves catalans i palestins van treballar conjuntament el vídeo i la fotografia social per tal de representar la realitat quotidiana de Palestina més enllà dels estereotips i els missatges mediatitzats que sovint ens poden arribar dels principals mitjans de comunicació. Aquesta representació gràfica acaba sent, no només una eina de documentació, sinó també una potent eina de resistència pacífica que la pròpia població palestina pot utilitzar per tal de restar impunitat a les violacions dels drets humans que allí se succeeixen.

Data: Del 2 al 30 d’abril de 2008
Lloc: Sala Asmat, C/ Rosselló 254, 08037 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta