«Fotografies de la ciutat de Lodz» de Krzysztof Kieślowski

La mostra «Fotografies de la ciutat de Lodz» presenta un total de 45 fotografies en blanc i negre realitzades pel prestigiós director i guionista de cinema polonès Krzysztof Kieslowski quan era estudiant de primer any a la Facultat de Direcció de l’Escola Superior Nacional de Teatre i Cinematografia, l’any 1965. Les fotografies, que provenen de la col·lecció privada de la seva vídua, Maria Kieslowska, mostren la realitat quotidiana de la Polònia d’aquella època, de la ciutat de Lodz en el passat, escenes urbanes amb les seves cases velles i fosques portalades, retrats dels seus habitants, etc. Són preses fotogràfiques que emocionen i fan reflexionar, són un anunci evident del futur artístic de qui seria més endavant un dels grans del cinema polonès, excel·lent observador i documentalista.

Data: Del 25 de setembre al 28 d’octubre de 2007
Lloc: Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, Rambla d’Ègara 270, 08221 Terrassa (mapa)
Preu: Pagament