Conferència «Un recorregut pels parcs de l’oest dels Estats Units d’Amèrica»

El pròxim 26 de juny el Museu de Ciències Naturals de Barcelona acollirà una conferència i un passi de diapositives sobre els parcs naturals de l’oest dels Estats Units a càrrec del biòleg i fotògraf de natura Albert Masó.

Pujarem al cim de les muntanyes Rocalloses de Montana fins a trobar els isards de la neu, passejarem pels impressionants boscos de sequoies gegants de Califòrnia, seguirem els óssos de Yellowstone, admirarem els arcs de Utah i els grans canyons de Colorado i ens endinsarem en els deserts de Mojave, la vall de la Mort i Sonora de Nou mèxic, Nevada, Arizona.

Data: Dimarts 26 de juny de 2007

Lloc: Edifici de Zoologia del Museu de Ciències Naturals, Parc de la Ciutadella s/n, 08003 Barcelona (mapa)

Horari: A les 19:00 h

Preu: Entrada gratuïta