Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«La Xina, tradició i futur» de Xavier Cervera – Barcelona Photobloggers

«La Xina, tradició i futur» de Xavier Cervera

Xavier CerveraEl fotògraf Xavier Cervera ens mostra una Xina que funciona a dues velocitats, un país a mig camí entre la modernitat més frenètica i la tradició més arrelada. La Xina és un país indústria que consumeix molta energia i recursos, situant-se perillosament al límit del col·lapse: les seves mercaderies es distribueixen arreu del món mentre que la contaminació es queda al propi territori.

Cervera va fer el seu primer viatge a la Xina l’any 2001 per a visitar uns amics de Hong Kong que havia conegut durant una beca Erasmus a Londres. Enguany ha tornat a passejar la seva mirada per catorze províncies de la costa est del país, que coincideixen amb la Xina més moderna i emergent.

Data: Del 9 de maig al 5 de juny de 2007

Lloc: Centre Cívic Besòs, Rambla Prim 87-89, 08019 Barcelona (mapa)

Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “«La Xina, tradició i futur» de Xavier Cervera

  1. L’ultim cop que vaig veure’t anaves a tota castanya, imagino que sempre es així, a fer unes fotografies a l’aeroport. Espero poder passarme a veure aquesta série de fotos per Sant Adrià.

    Un saludo. I t’envejo perquè continues fent allò que t’agrada.
    M’acabo d’donar que està fins al dia 5 de juny. Ho intentaré.

    Tomas Pulido

Los comentarios están cerrados.