Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «La Salut en el Mil·lenni» – Barcelona Photobloggers

Exposició «La Salut en el Mil·lenni»

Medicus Mundi Catalunya i Farmacèutics Mundi són ONG especialitzades en cooperació sanitària. Ambdues entitats, conjuntament, acumulen més de 50 anys d’experiència en intervencions sanitàries als països en vies de desenvolupament i en formació i sensibilització a casa nostra.

Els projectes de cooperació al desenvolupament i acció humanitària, volen millorar l’accés a la salut de les poblacions més desfavorides des d’un punt de vista integral, amb objectius convergents amb els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni.

A Moçambic, Medicus Mundi Catalunya col·labora amb el sistema nacional de salut en tasques com ara: la construcció, manteniment i equipament d’hospitals i centres de salut, la formació del personal sanitari i la lluita contra malalties prevenibles i malalties infeccioses, fent una incidència molt especial en la prevenció de la SIDA.

A la República Democràtica del Congo, Farmacèutics Mundi treballa amb dues organitzacions locals sanitàries per atendre les víctimes de violència sexual. El projecte inclou l’assistència mèdica i psicosocial, la sensibilització de les comunitats sobre la violència sexual i el VIH/SIDA i la reinserció econòmica i social de les víctimes amb activitats generadores de recursos.

Amb aquesta mostra fotogràfica, que podeu visitar al vestíbul del Cinema Verdi tot el mes de maig, Medicus Mundi Catalunya i Farmacèutics Mundi us conviden a reflexionar sobre la problemàtica de la salut al món.

Data: Del 3 al 31 de maig de 2007

Lloc: Vestíbul del Cinema Verdi, C/ Verdi 32, 08012 Barcelona (mapa)

Preu: Entrada gratuïta