Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Els nens i les nenes de Cambotja» d’Àngel Garcia – Barcelona Photobloggers

«Els nens i les nenes de Cambotja» d’Àngel Garcia

Creat al 1999 pel matrimoni Savang, l’orfenat N.A.C.A (National Action Culture Association) va obrir les portes de casa seva al 2001, per acollir tots/es aquells/es nens/es a qui, per mancança econòmica, les seves famílies no els podien mantenir. Actualment en són 27, amb edats compreses entre 6 i 17 anys, que poden gaudir d’un sostre per dormir i d’un plat de menjar i rebre una mínima educació.

Nogensmenys, l’orfenat pateix grans mancances materials, tant d’aliments, com de roba i medicaments, i sobretot d’espai, ja que l’elevada quantitat de nens i nenes que acullen fa que s’hagi quedat petit.

L’exposició «Els nens i les nenes de Cambotja: Projecte orfenat N.A.C.A» s’inscriu en un projecte per a recaptar els 20.000 dòlars que es necessiten per a comprar un nou local. Qualsevol persona o entitat que hi vulgui col·laborar pot posar-se en contacte amb l’orfenat.

Data: Del 5 de maig al 5 de juny de 2007

Lloc: Café-Bar Societat Sant Telm, C/ Andreu Sardà 10-12, 08757 Corbera de Llobregat

Preu: Entrada gratuïta