Exposició «La mirada ardent»

L’art pot oferir una mirada diferent per mostrar allò que s’escapa de la raó científica. Aquesta és la proposta de l’exposició de dibuixos i fotografies «La mirada ardent (Dues mirades sobre el càncer de mama)» organitzada per l’associació gAmis (Grup d’Ajuda Mama i Salut), una visió artística que dóna una perspectiva positiva sobre el càncer de mama.

La mostra presenta els dibuixos de Carmen Marcos, que fa una reflexió sobre l’impacte del càncer de mama en la bellesa del cos de la dona fent una reinterpretació dels nus clàssics, i les fotografies d’Ariadna Salvador, que uneix la visió personal amb el desig de reflectir una realitat desdramatitzada de l’experiència que viuen les dones que estan passant aquest procés terapèutic.

Data: Del 16 de novembre de 2006 al 15 de gener de 2007

Lloc: Centre Municipal d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), C/ Camèlies 36-38, 08024 Barcelona (mapa)

Preu: Entrada gratuïta