Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició de Ricard Terré – Barcelona Photobloggers

Exposició de Ricard Terré

Ricard TerréLa Vitrina del Fotògraf del Palau Robert acull fins el 5 de novembre l’obra de Ricard Terré, un català que, des de fa molts anys, viu a Vigo, on ha desenvolupat gran part de la seva trajectòria.

Ricard Terré es va iniciar de seguida a la tècnica fotogràfica. Per motius de feina es trasllada a Vigo i allà desenvolupa bona part de la seva obra més coneguda, amb sèries sobre la Setmana Santa i els nens.

A finals de la dècada dels 60, quan les seves fotografies eren molt cotitzades pels aficionats a la fotografia artística, va caure en una crisi creativa. Als 80 torna a agafar la càmera i continua la cerca d’una mirada diferent.

Entre les seves fotos més impactants destaquen la de la nena guenya que fa la primera comunió, la del nen amb un ciri a una processó, i una sèrie sorprenent titulada «Mort poètica de les coses petites».

Data: Del 28 de setembre al 5 de novembre de 2006

Lloc: Palau Robert, Pg. Gràcia 107, 08008 Barcelona

Preu: Entrada gratuita