Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «Unseen: Jessica Lange» – Barcelona Photobloggers

Exposició «Unseen: Jessica Lange»

L’Arts Santa Mònica acull del 23 d’abril al 28 de juny l’exposició «Unseen: Jessica Lange».

L’any 1967, Jessica Lange va rebre una beca de la Universitat de Minnesota per estudiar fotografia. No obstant, circumstàncies de la vida estudiantil la van impulsar a viatjar a Espanya i a París, on va decidir estudiar art dramàtic en lloc de fotografia.

Jessica LangeVa ser aleshores quan va començar la seva carrera com actriu, i que l’ha portat a desenvolupar papers protagonistes en moltes pel∙lícules així com dos premis de l’Academia a la Millor Actriu per els seus papers a «Tootsie» (1983) i «Blue Sky» (1995).

A principis dels anys noranta, quan el seu marit, el dramaturg Sam Shepard, li va regalar una Leica M6, Jessica Lange va tornar a fotografiar.

Les seves imatges sorgeixen de les seves voltes i viatges: la seva càmera ja ha recorregut països com Estats Units, França, Finlàndia i Itàlia, tot i que Lange sent una debilitat especial per Mèxic a causa, com diu ella mateixa, “de les seves llums i meravelloses nits”.

Aquesta exposició reuneix 135 fotografies de Lange (inclosos 12 fulls de contacte), que daten dels darrers vint anys. Aquesta selecció està organitzada en dues sèries: “Coses que veig” i “Mèxic a escena”.

Data: Del 23 d’abril al 28 de juny de 2015
Lloc: Arts Santa Mònica, La Rambla 7, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta