La imagen de la semana: “Correfoc for Sant Roc Festival in Barcelona” de Jordi Boixareu

La imagen de la semana: "Correfoc for Sant Roc Festival in Barcelona" de Jordi Boixareu

Jordi Boixareu: Correfoc for Sant Roc Festival in Barcelona

Las finalistas de esta semana son: Fran Simó: Lhatse, Carles Serraima: Vendedor de canarios, Martapictures: Instantes robados iphoneografia, Idgie Taro: Fugir, Place des vosges: El que és ara…, Jesús G. Pastor: Barbudos iracundos…, David Rogonza: Montseny Vall de l’Avençó y Benjamín Julve: La hora del té.

Esta semana la elección la ha realizado Albert Jodar, ganador de la semana anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>