“Aspectes d’Iran” de Corinna Hadi-Gamp

UntitledBCN presenta l’exposició “Aspectes d’Iran” de la fotògrafa Corinna Hadi-Gamp (Alemanya, 1956). Les seves visions d’un poble que la gent percep com a un lloc hermètic i arcaic, Corinna ens mostra unes històries amagades, històries d’una cultura poc coneguda per molta gent. Havent-hi viscut durant 9 anys amb el seu marit iranià, ha viscut a molts llocs i ha tingut l’oportunitat de conèixer moltes ciutats diferents i paisatges espectaculars.

Data: Del 20 de juliol a l’1 d’agost de 2012
Lloc: UntitledBCN Gallery, C/ Topazi 14, 08012 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>