Exposició “Espai Terra: Catalunya com tu l’has vist”

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona i TV3 presenten al Museu Blau aquesta exposició que commemora les tres temporades del programa Espai Terra amb la mostra de les millors fotografies enviades pels telespectadors del mateix.

L’Espai Terra ha donat l’oportunitat de conèixer el nostre país a través de les seves càmeres, i ha aconseguit la complicitat de centenars de milers de telespectadors que han anat seguint el programa des de la seva primera emissió.

Gràcies a les més de 75.000 fotografies que els telespectadors han enviat, hem pogut ser testimoni de racons allunyats, paisatges insòlits, imatges de flora i fauna, l’actualitat meteorològica i tot allò relacionat amb la geografia dels països catalans.

Al llarg de les setmanes s’han anat escollint les imatges més destacades i ara, a través d’aquesta exposició, es mostren les guanyadores. Aquesta mostra és un reconeixement a totes aquelles persones que s’han fet seu el programa i han participat capturant un tros de la realitat amb la seva càmera.

Data: Del 12 de juny de 2012 al 31 de gener de 2013
Lloc: Museu Blau, Parc del Fòrum, 08019 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *