L’illa d’Art 2012

El centre comercial L’illa Diagonal acull la 12a edició de L’illa d’Art, una exposició d’art contemporani que reuneix obres de 40 artistes de diferents disciplines: pintura, fotografia i escultura.

Els impulsors d’aquesta iniciativa, la galeria Safia, volen portar l’art on està la gent, crear afició, col·leccionisme, patrimoni i sobretot donar a conèixer als artistes del país i apropar-los a tots els públics. Amb aquesta intenció, traslladen l’art a un espai on la gent treballa, passeja, es diverteix, compra productes bàsics i també capritxos…

Data: Del 29 de maig a l’1 de juliol de 2012
Lloc: L’Illa Diagonal, Av. Diagonal 555-559, 08029 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

2 reflexiones sobre “L’illa d’Art 2012

  1. Me gustaria saber el nombre de una pintora que me gusta mucho. Siempre la he visto expuesta en la ILLA. Pinta y añade telas. En esta última, todos los cuadros tenian como referencia el viento. Gracias

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *