L’illa d’Art 2012

El centre comercial L’illa Diagonal acull la 12a edició de L’illa d’Art, una exposició d’art contemporani que reuneix obres de 40 artistes de diferents disciplines: pintura, fotografia i escultura.

Els impulsors d’aquesta iniciativa, la galeria Safia, volen portar l’art on està la gent, crear afició, col·leccionisme, patrimoni i sobretot donar a conèixer als artistes del país i apropar-los a tots els públics. Amb aquesta intenció, traslladen l’art a un espai on la gent treballa, passeja, es diverteix, compra productes bàsics i també capritxos…

Data: Del 29 de maig a l’1 de juliol de 2012
Lloc: L’Illa Diagonal, Av. Diagonal 555-559, 08029 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

2 reflexiones sobre “L’illa d’Art 2012

  1. Me gustaria saber el nombre de una pintora que me gusta mucho. Siempre la he visto expuesta en la ILLA. Pinta y añade telas. En esta última, todos los cuadros tenian como referencia el viento. Gracias

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *