La imagen de la semana: “Soledades” de Emilio Izquierdo Llorente

La imagen de la semana: “Soledades” de Emilio Izquierdo Llorente

Emilio Izquierdo Llorente: Soledades

Las finalistas de esta semana son: Jere Salonen: Being confused of the world around you, Jordi BCN: Only, Fran Simó: Núria, Jordi Boixareu: Basant Utsav, Holi festival in Santiniketan, India., SantiMB: Se acaba el invierno, Josep Pallarés: Esperan tus recuerdos, Viusual Bàsic: Brossejant, Moncho García: Jennyfer y Joey Cleary: Sea Spell.

Esta semana la elección la ha realizado Gil Casadevall, ganador de la semana anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>