Qui som?

Barcelona Photobloggers és una organització horitzontal, no hi ha càrrecs i totes les responsabilitats són compartides. Com a base tots proposem i dirigim projectes, gestionem les campanyes en xarxes socials, comissariem els continguts de les nostres exposicions en equip i establim relacions amb entitats externes per dur a terme els projectes. Tanmateix, amb el pas del temps, cadascun de nosaltres ha assumit de forma natural rols específics dins de l’equip.

Marcelo Aurelio

(Buenos Aires, 1967)
Format en Belles Arts a Argentina. Coordinador de “La imatge de la setmana”, joc setmanal obert a la participació de tots els membres de la comunitat.
marceloaurelio.com

Oscar Ciutat

(Barcelona, ​​1975)
Format en Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Catalunya. Coordinador de l’agenda d’esdeveniments fotogràfics.
oscarciutat.com

Albert Such

(Barcelona, ​​1965)
Format en Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Catalunya. Coordinador de l’edició barcelonina de l’esdeveniment Slideluck.
albertsuch.com

Alfonso Para

(Barcelona, ​​1982)
Format en Enginyeria Química a la Universitat Autònoma de Barcelona i Economia a la Universitat de Barcelona. Tresorer i coordinador de viatges fotogràfics.
alfonsopara.info

Fran Simó

(Villa Carlos Paz, 1973)
Format en Enginyeria Informàtica a la Universitat Tecnològica Nacional d’Argentina i la Universitat Politècnica de Catalunya. Coordinació general.
fransimo.info

David Lladó

(Barcelona, ​​1975)
Format en Física i Matemàtiques i en Gestió d’Institucions i Empreses Culturals a la Universitat de Barcelona. Gestió d’altes i baixes de membres de la comunitat.
davidllado.net

Victòria Peñafiel

(Barcelona, ​​1978)
Formada en Traducció i Interpretació a la Universitat Pompeu Fabra.
victoriapenafiel.com