Slideluck Barcelona IX

Fa unes setmanes s’obria la convocatòria de la novena edició de l’esdeveniment Slideluck Barcelona, en l’organització del qual participa Barcelona Photobloggers. L’objectiu de Slideluck és que tothom gaudeixi al màxim del gust i la vista. Com? Primer amb una projecció de treballs fotogràfics de diferents autors, tant aficionats com professionals, i a continuació, amb un sopar el menú del qual és imprevisible i variat ja que cada assistent aporta un plat per compartir amb la resta.

Slideluck Barcelona VIII

Es projectaran els treballs de Mingo Venero, Rodrigo Illescas, Maria D’Amico, Ivan Ferreres Pujol, Manuela de Miguel, Tamara Lopez Seoane, Javier Martin, Sandro Prieto, Tomas Bachot, Gerard Boyer, Cristina Níspero, David del Campo, Llorenç Pié, Josep Castillo, Joan Teixidor i Ferran Jorda.

Us esperem el proper dijous 12 de març en el centre cívic Pati Llimona a les 20h. No oblideu que és un esdeveniment participatiu. Porteu la vostra famosa truita, les vostres saboroses croquetes, o aquell pastís que us va ensenyar a cuinar la vostra àvia. I, com no, com en anys anteriors comptarem amb cerveses fresquetes de Brooklyn Brewery. Ens veiem!

Data: Dijous 12 de març de 2015
Horari: A les 20h
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta (els assistents han d’aportar una contribució gastronòmica)