Exposició «L’invisible»

Percebem el nostre entorn des d’allò visual, però què passa amb tot el que no podem veure? L’invisible. No sempre la llum arriba a tot el que existeix, malgrat això, ho podem sentir i percebre. No és justament fer visible l’invisible la gran missió de la creació artística? Materialitzar el que no pots veure; emocions, pors, somnis…

El projecte «L’invisible» explora el que és invisible als nostres ulls i visible als nostres sentiments. «L’invisible» envairà el proper dijous 11 de desembre els espais Artspace i Saló de la galeria Mitte amb una selecció especial d’il·lustradors, artistes i fotògrafs que revelen les seves peces invisibles i es guarden una per jugar entre ells.

En el grup dels artistes i dissenyadors trobem a Bernat Solsona, David de les Heras, Clara Nubiola, Àfrica Fanlo, Elisa Munsó, Laura Castelló, Argijale, Guillem Font, Mega, 13pulsions, Eulàlia Esquerdo, Marta Bellvehí, Enserio-Miquel Amela, Ricardo Tomás, Lyona, Ana Luiza Ornelas, Andres Requena, Francesc Moret i Ariadna Minguet Ferrer; i en el grup del fotògrafs trobem a Irene Visa, Laia Gutiérrez, Kety Duran, Laura Vicedo, Blanca Viñas, Alex Llovet, Marc Rosés, Cecilia Díaz, Josep Maria de Llobet i Ludo Wico.

Data: Dijous 11 de desembre de 2014
Horari: De 19 a 22h
Lloc: Mitte Barcelona, C/ Bailén 86, 08009 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta