Jornada de clausura d’OBJECTIU►BCN

OBJECTIU►BCN és un projecte de fotografia documental organitzat de febrer a juny per la xarxa de centres cívics de Barcelona. Com a clausura del mateix, els organitzadors han preparat una jornada especial el proper dissabte 28 de juny a la Fabra i Coats.

A les 17:30h es presentaran els treballs realitzats pels participants d’OBJECTIU►BCN. A les 18h es projectarà el documental «No me llames fotógrafo de guerra» sobre els nostres fotoperiodistes Samuel Aranda, Emilio Morenatti, Fernando Moleres i Moises Saman. A les 20h se celebrarà una sessió magistral amb la participació del fotògraf Don McCullin, que presentarà el primer documental dedicat a la seva vida: «McCullin». I per acabar, a les 22 hi haurà una sessió amb dj.

Data: Dissabte 28 de juny de 2014
Horari: De les 17:30 a les 22h
Lloc: Fabra i Coats, C/ Sant Adrià 20, 08030 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta