Exposició «Rabal vs Navarro»

Demà dijous 26 de juny a les 19:30h, la Fundació Setba inaugura «Rabal vs Navarro», la primera exposició que acull l’Espai Miró, la nova sala de la fundació a l’Eixample al número 335 del carrer Consell de Cent.

La pintora Març Rabal i el fotògraf Kiko Navarro mantindran un combat d’artistes: diferents tècniques, estils i visions plàstiques. Durant dos mesos, l’Espai Miró es convertirà en un ring de boxa, un esport brutal però amb una llarga tradició estètica.

A la sèrie de collages «Dansa pugilística 2014», Rabal rescata fragments d’imatges de dansa (imatges d’arxiu dels Ballets Russos de principis del s.XX) i fragments d’imatges de boxa de revistes d’esport de la mateixa època per donar forma a unes figures sorgides de l’encaix de dues gestualitats contràries (la dansa i la boxa) en unes imatges de paradoxal sintonia.

Navarro presenta una sèrie de deu fotografies fetes durant els campionats d’Euskadi de boxa olímpica 2014.

Aquest projecte és una preqüela, un work in progress d’una exposició més àmplia que acollirà la Fundació Setba a la Plaça Reial, la propera temporada.

Data: Del 26 de juny al 19 de setembre de 2014
Lloc: Espai Miró, C/ Consell de Cent 335, 08007 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament