Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Instantáneas: entre bosques, mares y gentes» de José Antonio Legorburu y María José Legorburu – Barcelona Photobloggers

«Instantáneas: entre bosques, mares y gentes» de José Antonio Legorburu y María José Legorburu

La galeria il mondo inaugura el proper divendres 4 d’abril a les 20 h l’exposició «Instantáneas: entre bosques, mares y gentes» de José Antonio Legorburu y María José Legorburu.

En aquesta exposició l’artista María José Legorburu presenta en primícia conjuntament amb el seu germà José Antonio els seus collages. On es mostren els seus últims treballs, obres de diversos formats, que busquen la trobada de la mirada d’un espectador atent i sensible.

Els germans Legorburu van a la caça d’un motiu, el transformen amb les obres pictòriques, prèviament realitzades, les «customitzen», i realitzen en definitiva, una fusió entre la pintura i la digitalització fotogràfica.

Si fins ara els dos artistes havien transitat per espais de boscos i de naturalesa, a l’entorn de Zarautz on resideixen, els mars i gents es converteixen en aquesta ocasió en flamants protagonistes.

El fotògraf sempre ha estat un artista, un constructor d’imatges, sempre que aquest les doti d’una categoria universal. Els germans Legorburu treballen en això, documenten sentiments, emocions i les plasmen en belles creacions per al gaudir de qui les contempli.

Data: Del 5 d’abril al 3 de maig de 2014
Lloc: Associació fotogràfica il mondo, C/ Calàbria 178, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta