Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «Temps de jazz» – Barcelona Photobloggers

Exposició «Temps de jazz»

En el barri de La Sagrera de Barcelona està ubicat l’Espai30, espai de creació i difusió de la cultura que comparteix edifici amb la Nau Ivanow, un lloc de trobada al barri de la Sagrera en la que hi tenen cabuda les diverses entitats de la zona i on es potencien diferents disciplines artístiques com l’art fotogràfic, la musica i la dansa.

A iniciativa de la Fundació Privada Catalana Jazz Clàssic i en col·laboració de l’Espai30, des de fa una quants anys cada tercer dijous de mes s’ofereixen en aquest espai cultural uns concerts anomenats “Hot Jam Sessions” que consisteixen en una trobada de diferents músics, alguns més joves i d’altres ja consagrats dins el panorama jazzístic català, amb el nombrós públic habitual i entregat. Alguns d’aquest músics ja consagrats hi formen part de La Locomotora Negra, formació degana del nostre país que ha ja complert 40 anys.

Les “Hot Jam Sessions” són sessions obertes on es barreja experiència i joventut i on el músics es van afegint a l’actuació depenent del tema que s’estigui tocant i segons el moment. Hi ha una certa improvisació i un estil en cada músic però el fil conductor, el ritme mantingut per la base rítmica mai es perd, en definitiva, en les Hot Jam Session escoltem Jazz en el seu pur estil.

Un grup de fotògrafs de l’Associació Photosagrera, assidus a aquestes habituals sessions de jazz, han volgut fer el seu petit homenatge de les Jam de La Nau Ivanow-Espai30; s’han deixat inspirar per la música, l’ambient i la llum per fer una Jam fotogràfica fonamentada en els diferents estils i maneres de cada fotògraf de captar l’instant en el jazz. Utilitzen tècniques, formats i textures diferents, varietats de llum i composició però amb un fi comú que expressa el seu sentiment creatiu mentre s’endinsen en el “Temps de Jazz”.

La mostra, que s’inaugura aquest divendres 7 de març a les 19h a l’Espai Josep Bota del recinte Fabra i Coats, recull els treballs dels fotògrafs Cristina Raso, Lli Bonmatí, Joan Picanyol, Joan J. Gómez, Josep Lluís Roig, Josep Maria Garcia i Salvador Atance.

Data: Del 3 al 16 de març de 2014
Lloc: Espai Josep Bota (recinte Fabra i Coats), C/ Sant Adrià 20, 08030 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta