Exposició «Colita. Perquè sí!»

La sala d’exposicions de La Pedrera acollirà de l’11 de març al 13 de juliol una exposició dedicada a Colita, una de les artistes més destacades de la fotografia catalana contemporània.

ColitaIsabel Steva, Colita, és un dels noms més destacats de la fotografia catalana contemporània. L’exposició «Colita. Perquè sí!», comissariada per Laura Terré, presenta un ampli recorregut per la seva trajectòria gràfica, lligant, més enllà de les seves facetes més conegudes de la fotografia documental i retratista, tot el seu univers (amics, plaers, idees, espais estimats,…) a través de la seva mirada carregada d’intenció i humor.

Paral·lelament a l’exposició, el dilluns 24 de març a les 19 h Colita mantindrà un diàleg amb l’escriptora, periodista i amiga Maruja Torres per tal d’endinsar-nos a la trajectòria vital i professional de la fotògrafa barcelonina. I el dilluns 28 d’abril a les 19 h tindrà lloc la taula rodona «Colita: la reivindicació de la mirada», amb la participació de Laura Terré, historiadora de la fotografia i comissaria de la exposició; Enric Majó, actor; Gabriel Jaraba, periodista; i Pilar Aymerich, fotògrafa.

Data: De l’11 de març al 13 de juliol de 2014
Lloc: La Pedrera, C/ Provença 261-265, 08008 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament