Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«The ‘transit’ workers of Singapore» de Manu Valcarce – Barcelona Photobloggers

«The ‘transit’ workers of Singapore» de Manu Valcarce

El centre cívic Pati Llimona inaugura el proper 11 de febrer a les 19.30 h l’exposició «The ‘transit’ workers of Singapore» del fotògraf Manu Valcarce.

Manu ValcarceEn aquest moment gairebé un milió de treballadors de la construcció, immigrants d’Índia i Bangladesh, viuen en dormitoris provisionals als afores de la ciutat de Singapur. Tot i que les seves mans han construït tot el que els envolta, els habitants d’aquesta ciutat-estat creixen en descontent cap a la seva presència. Com a conseqüència, el seu govern ha introduït noves mesures per reduir el nombre dels anomenats “treballadors en trànsit”. El pla: fer arribar nous immigrants més qualificats pujant impostos als empresaris que contractin treballadors sense cap formació. La nova generació de mà d’obra especialitzada amenaça la permanència de tots aquells que es troben actualment a Singapur, país que no té lleis que els protegeixin.

Amb la intenció d’entendre i documentar la veritable experiència d’aquesta gran minoria a Singapur, Valcarce es va instal·lar a un dormitori amb capacitat per a 800 treballadors. Durant tres mesos ells van compartir les seves històries i el seu dia a dia amb ell. Aquesta exposició és el resultat de la seva experiència.

Data: De l’11 de febrer a l’1 de març de 2014
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta