«Novel·la negra: Un tret a l’autor» d’Ana Portnoy

El centre cívic Pati Llimona inaugura el proper 30 de gener a les 19.30h l’exposició «Novel·la negra: Un tret a l’autor» de la fotògrafa Ana Portnoy.

En els últims anys Portnoy ha tingut l’ocasió de fotografiar prestigiosos escriptors de novel·la negra, establerts a Barcelona o al seu pas per la ciutat, tant en anteriors edicions de la trobada BCNegra com en activitats relacionades amb l’emblemàtica llibreria Negra i Criminal.

Aquesta sèrie de retrats, realitzada en un marc urbà, paisatge natural de la novel·la negra, és fruit de trobades, d’intercanvis de paraules i mirades, el que ha permès a l’autora crear un espai de confiança i captar l’essència de la persona retratada.

Data: Del 30 de gener al 10 de febrer de 2014
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta