«Un geni audaç: La revolució digital a Silicon Valley, 1985-2000» de Doug Menuez

En el marc del Circuit 2013, La Virreina Centre de la Imatge presenta el proper 17 de juliol l’exposició «Un geni audaç: La revolució digital a Silicon Valley, 1985-2000» del fotògraf Doug Menuez.

Doug MenuezDurant quinze anys, Menuez va seguir de prop el dia a dia d’una tribu secreta d’innovadors a Silicon Valley, inventors d’una tecnologia que revolucionaria la nostra cultura i els nostres hàbits. El projecte va començar el 1985, quan Steve Jobs va donar permís exclusiu al fotògraf per seguir de prop el seu treball i el del seu equip, i es va anar ampliant amb les imatges d’altres grans inventors i de les més de setanta empreses que van acceptar de participar-hi, sovint per períodes de diversos anys. En finalitzar el seu projecte, Menuez disposava d’un total de 250.000 negatius que documenten l’univers que envoltava, als anys noranta, l’ascens de Silicon Valley.

Data: Del 17 de juliol al 8 d’octubre de 2013
Lloc: La Virreina Centre de la Imatge, La Rambla 99, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta