Barcelona Visions obre les seves portes

El proper dijous 23 de maig a les 19:30h s’inaugura Barcelona Visions, un espai impulsat pel fotògraf Toni Coll Tort que espera convertir-se en un referent per als amants de la fotografia a Barcelona, tant per als nouvinguts a aquest món com per a aquells que el coneixen i l’estimen des de fa temps.

Situat al número 7 del carrer Banys Vells al barri de la Ribera, al costat del Born, aquest nou espai té la pretensió d’atendre a un ampli sector de públic. La proximitat del Museu Picasso i altres centres culturals d’interès porten diàriament al barri un turisme culturalment actiu i, per tant, l’espai apostarà per un producte especialment pensat per aquest sector, sempre amb la intenció d’aproximar la realitat de la fotografia barcelonina, catalana i espanyola de qualitat a un públic potencialment interessat i fer visible als visitants de la ciutat els diferents enfocaments i visions que aquesta els pot oferir.

Barcelona Visions

El local estarà dividit en tres àrees. La primera d’elles acollirà exposicions periòdicament. A la segona es podran consultar llibres que relacionin la fotografia amb Barcelona. I l’última estarà dedicada a la venda al detall de productes relacionats amb la fotografia i/de/sobre/… Barcelona.

El fotògraf Manel Úbeda serà l’encarregat d’inaugurar la sala d’exposicions amb la mostra «Layers of Barcelona», que es podrà visitar fins el 14 de juliol.

Us recomanem que us feu fans de la pàgina a Facebook de l’espai si voleu estar puntualment informats de totes les novetats d’aquest nou projecte.

Data: Dijous 23 de maig de 2013
Horari: A les 19:30h
Lloc: Barcelona Visions, C/ Banys Vells 7, 08003 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “Barcelona Visions obre les seves portes

  1. A tots els que estimen la bona fotografia, i molt recomanable per tot el
    turisme que ens visita,tenir un bon record i gaudi de unes imatges comparables amb els bons museus que hi ha al entorn de Barcelona Visions.

Los comentarios están cerrados.