Slideluck Barcelona VII

Fa unes setmanes s’obria la convocatòria de la setena edició de l’esdeveniment Slideluck, en l’organització del qual participa Barcelona Photobloggers. La finalitat de Slideluck és crear un punt de trobada fora dels circuits públics i privats habituals, sense finalitats lucratives ni comercials on, a més de la projecció de treballs fotogràfics, tots els convidats han d’aportar una contribució gastronòmica. Aquest esdeveniment, que va començar en un pati de Seattle fa vuit anys i atreu a milers de persones en diferents ciutats del món, torna a Barcelona!

Slideluck Barcelona / Marcelo Aurelio

Es projectaran els treballs de Jen Plaskowitz, Johnny Sánchez, Marcelo Aurelio, Oriol Clavera, Albert Such, Óscar Palomares, Dani Codina, Cristina Nuñez, Mari Luz Vidal, Jordi V Pou, Xavier Gómez, Pedro Arroyo, Bito Cels, Cristina Raso Boluda i Passengers.

Us esperem el proper dijous 14 de març en el centre cívic Pati Llimona a les 20:15h. No oblideu que és un esdeveniment participatiu. Porteu la vostra famosa truita, les vostres saboroses croquetes, o aquell pastís que us va ensenyar a cuinar la vostra àvia… I ajudeu-nos a córrer la veu!

Data: Dijous 14 de març de 2013
Horari: A les 20:15h
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta (els assistents han d’aportar una contribució gastronòmica)