Xerrada «Esquelets, pells mudades i deposicions del capital»

Dins el marc del projecte Cas d’estudi, organitzat pel centre cívic Can Felipa, l’artista Jordi Mitjà oferirà una xerrada el proper dimecres 6 de març a les 19:30h.

Mitjà parlarà del seu arxiu «Esquelets, pells mudades i deposicions del capital», que recopila més de 100 fotografies fetes a prop de la Jonquera. Les imatges posen de manifest les modificacions arquitectòniques fruit d’accions especulatives i com, aquests canvis, afecten a un marc territorial i paisatgístic determinat, en aquest cas l’Empordà. L’artista aprofundirà sobre l’arxiu com a procés de treball basat en l’acumulació d’imatges.

Data: Dimecres 6 de març de 2013
Horari: A les 19:30h
Lloc: Centre Cívic Can Felipa, C/ Pallars 277, 08005 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta