Trobada amb Paula Laverde, El Observatorio i Lu Lantana

Comença l’any i La Parada reprèn l’Speaking Corner, una trobada distesa, amb vermut inclòs, on poder descobrir nous projectes artístics i culturals (fotògrafs, il·lustradors, escriptors, creatius, …) de mà dels seus propis autors.

El proper dissabte 12 de gener La Parada comptarà amb la presència de Paula Laverde, que presentarà La Cartonera, una editorial independent, artística i artesanal que publica llibres amb portades fetes amb cartró recol·lectat als carrers de Cuernavaca, Morelos a Mèxic; la gent de l’espai creatiu dedicat a l’ensenyament de la fotografia El Observatorio, que presentaran la seva proposta docent per aquest 2013; i, per últim, la fotògrafa Lu Lantana, que presentarà el seu llibre «50.712.9», una reflexió sobre el concepte d’identitat a partir de les imatges de l’arxiu particular d’una parella de bessones genèticament idèntiques durant diverses fases de la seva vida, i el que es tradueix en semblances o diferències.

Data: Dissabte 12 de gener de 2013
Horari: A les 12:30h
Lloc: La Parada, Parades exteriors 14 i 15 del Mercat de l’Abaceria Central del barri de Gràcia (mapa)
Preu: Entrada gratuïta