«Sustantivo epiceno» de Juliana Carvalho

El centre cívic Pati Llimona inaugura el dimecres 31 d’octubre a les 19:30h l’exposició «Sustantivo epiceno» de la fotògrafa Juliana Carvalho.

Aquest treball és un joc que convida a reflexionar sobre la identitat de gènere. Com entenem el gènere? Com el construïm? Com l’identifiquem i l’assumim? A quins valors l’associem? Amb aquestes preguntes en ment Carvalho ha fotografiat algunes persones que han accedit a escenificar diferents rols sexuals, representant-se com a home i dona.

El resultat són fotografies que pertanyen al nostre imaginari col·lectiu i que en conformen una sàtira. Els substantius epicens són substantius inherentment masculins o femenins que designen persones o animals sense diferenciar-ne el sexe.

Data: Del 31 d’octubre al 24 de novembre de 2012
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta