Presentació del festival de fotografia SCAN Tarragona

El festival de fotografia SCAN Tarragona és un esdeveniment internacional creat el 2008 per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona, dirigit per la Fundació Forvm per la Fotografia. Amb l’objectiu de generar un punt de trobada en el sector de la fotografia de creació, el festival es consolida com un marc idoni per a l’intercanvi i difusió d’aquesta disciplina, acollint tant a professionals del sector, com públic general interessat.

La presentació del festival tindrà lloc a The Private Space el proper dimarts 23 d’octubre a les 18h, on s’exposaran els diferents eixos d’actuació que consoliden el programa d’aquest any, així com la tasca de les entitats col·laboradores que fan possible la realització d’aquesta nova edició del festival. La presentació anirà a càrrec de David Balsells, director del festival.

Data: Dimarts 23 d’octubre de 2012
Horari: A les 18h
Lloc: The Private Space, C/ Roc Boronat 37, 08005 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta