Exposició «Aïm Deüelle Lüski. Imatges residuals. Fotografia documental en temps obscurs»

Des de la dècada de 1970, Aïm Deüelle Lüski ha inventat una gran diversitat de càmeres, cadascuna d’elles concebuda especialment per documentar un determinat fenomen o esdeveniment en un moment històric específic: “Treballant més com un pintor que com un fotògraf clàssic, he construït més de trenta càmeres diferents que, cada vegada que sóc a punt de fer una foto, em plantegen les preguntes següents: quina és la millor eina per a aquesta o aquella aplicació?, quin aparell m’anirà millor per transmetre a l’espectador la sensació que jo hi era realment, amb tots els meus sentits? Documentar la realitat no és un procés mecànic, i cada realitat ha de tractar-se de manera diferent.”

Data: Del 24 d’octubre de 2012 al 13 de gener de 2013
Lloc: La Virreina Centre de la Imatge, La Rambla 99, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta