Exposició «Catalunya vista pels instagramers»

Del 5 d’octubre al 18 de novembre, el Jardí del Palau Robert acollirà l’exposició «Catalunya vista pels instagramers», 241 fotografies realitzades per usuaris de la xarxa Instagram que aporten una mirada diferent i personal sobre Catalunya.

Les fotografies de l’exposició són les guanyadores del concurs organitzat per l’Agència Catalana de Turisme entre tots els usuaris d’Instagram que hi van publicar fotos de Catalunya amb el hashtag #catalunyaexperience.

L’exposició s’articula a través de vuit eixos temàtics: «Barcelona»; «Catalunya, país de contrastos»; «Catalunya, país de creativitat»; «Catalunya, del mar Mediterrani»; «Catalunya, interior i Pirineus»; «Catalunya, país amb història»; «Catalunya, país de gastronomia», i «Catalunya, país de tradicions». Totes les imatges de l’exposició han estat escollides sota els criteris de qualitat, originalitat i sobretot representativitat d’allò que mostren.

Aquesta ha estat la primera vegada que una destinació turística de l’Estat ha utilitzat la xarxa Instagram per promocionar-se, i la iniciativa ha tingut tant d’èxit que altres destinacions turístiques espanyoles ja volen reproduir aquesta idea. A més del concurs i l’exposició, l’Agència Catalana de Turisme va organitzar el passat mes de juny un viatge amb onze dels instagramers més influents del panorama internacional per tal que promocionessin Catalunya amb les seves fotografies a través d’Instagram i d’altres xarxes socials.

Data: Del 5 d’octubre al 18 de novembre de 2012
Lloc: Palau Robert, Passeig de Gràcia 107, 08008 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta