“Z.A.P!, Ztreet Art on Persianas” de Stéphanie Martin Petit

Stéphanie Martin Petit és fotògrafa amateur i li agrada caçar detalls de tota mena. Es va enamorar de les persianes pintades de Barcelona i va començar a fer fotos cada vegada que es trobava amb un dibuix. A dia d’avui, té més de 1.000 fotografies d’art urbà fet sobre aquest particular suport que són les persianes, exclusivament de Barcelona. Són visibles només per les nits o durant els dies festius, en tot cas, quan la ciutat està adormida o en pausa. Exposar aquestes fotografies és un homenatge als autors dels dibuixos i als seus talents. És també un testimoni colorit i un crit pacífic cap a l’Ajuntament de Barcelona amb l’esperança que s’anul·li l’ordenança que multa als propietaris de persianes per encarregar un dibuix sobre elles.

Data: Del 5 al 30 de setembre de 2012
Lloc: Espai Cultural NIU, C/ Almogàvers 208, 08018 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *