«London and other assorted analogue images» de Joan Olivella

En Joan Olivella ha tingut sempre un fort lligam amb els llocs de parla anglesa, especialment amb Londres, on hi va viure una temporada i va tenir ocasió de fer seva la ciutat: magnífiques cases victorianes, parcs d’un verd infinit, la majestuosa abadia de Westminster, els inevitables pubs, els mítics estudis d’Abbey Road… A Londres la fotografia, i en especial la fotografia analògica, ocupa un lloc preferent per els artistes i creadors en moltes disciplines. El resultat és una petita retrospectiva fotogràfica del Londres més genuí, amb la particularitat que totes les imatges han estat realitzades i positivades seguint el mètode fotogràfic tradicional, un conjunt que respira en blanc i negre l’aire romàntic d’aquests escenaris.

Data: De l’1 al 31 d’agost de 2012
Lloc: Llibreria Altaïr, Gran Via de les Corts Catalanes 616, 08007 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta