Exposició “TOMA!”

El proper dijous 12 de juliol a les 20h s’inaugura la primera edició de “TOMA! Mostra de Fotografia Emergent”, una nova proposta l’objectiu de la qual és donar visibilitat a joves artistes i fer accessible la compra de fotografia d’autor al gran públic. “TOMA!” aposta per una fórmula senzilla: fotografia de qualitat en edicions limitades, certificades i prêt-à-porter des de 30 euros.

A través de més de 120 imatges d’onze autors en aquesta mostra s’oferix una visió àmplia sobre la fotografia artística actual, propostes que van des de l’ús de les tècniques antigues, en les obres de Barbara Hong Kong, a l’espontaneitat de la lomografia en la sèrie aèria de Lamberto Ramon. Així mateix, es presenten projectes de joves fotògrafs que exploren diferents conceptes entre ells “Back and forth into the Unknown“ de Matteo Rebuffa i “Roads” de Carla Cascales.

En aquesta edició també es comptarà amb una selecció especial d’obres de Rosa Basurto, reconeguda fotògrafa, que mostra el seu suport a aquesta nova iniciativa. Així mateix, es presentaran les obres del retratista animal Santos Román, Davide Pellegrini i les propostes més actuals de Maria Daniela Quirós, Olivier Valiente, Maud-Sophie Andrieux i la pintora i fotògrafa Alicia Viver.

Data: Del 13 al 21 de juliol de 2012
Lloc: 8Bis Estudio, C/ Cendra 8 Bis Local 2, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

2 reflexiones sobre “Exposició “TOMA!”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *