«Marques i senyals» de David Torres

Marca: empremta, traç, tall o altre senyal feta en una cosa per distingir-la d’altres, reconèixer-la. Senyal: indicació o avís òptic, acústic, codificat o no, que ens serveix per anunciar o advertir d’alguna cosa, transmetre missatges o informacions. Estem acostumats a veure senyals per les ciutats o les carreteres, però si decidim ni que sigui per un moment sortir de l’asfalt i endinsar-nos per la muntanya ens adonarem que també podem trobar un munt de senyals diverses; cada una d’elles, en la seva forma o color, ens proporciona un tipus d’informació. En podem trobar en forma de ratlles blanques, vermelles o verdes, ja sigui per assenyalar un gran o petit recorregut, amb alguna inicial, un punt de color, una placa, o simplement amb un munt de pedres, que, depenent de on siguem es coneixen per diferents noms, fita, hito, mojón…

Data: Del 2 al 31 de juliol de 2012
Lloc: Llibreria Altaïr, Gran Via de les Corts Catalanes 616, 08007 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta