“Seqüències” de Pedro Madueño

Guanyador del Premi de Fotografia de Torroella de Montgrí 2011 que atorga la Fundació Vila Casas, Pedro Madueño presenta el proper dilluns 14 de maig a les 19:30h a Can Framis una acurada selecció dels seus treballs més rellevants sota el títol de “Seqüències”.

Sota una mirada íntima i analítica, Madueño ha despullat als seus protagonistes de les 8 sèries que comprenen la present exposició i que contenen una setentena de treballs. Personalitats destacades com Eduardo Chillida, Jaume Plensa, Antoni Tàpies, José Ferro, José Tomás, Baltasar Porcel, Ferran Adrià i la ballarina Maya Plisetskayaaya han estat sotmesos a la mirada incisiva i penetrant del fotògraf fins a provocar la nuesa. Malgrat que la seva trajectòria professional ha estat vinculada a la actualitat política i cultural del país, la seva producció va més enllà del fet estrictament informatiu per arribar a desxifrar els enigmes que s’amaguen darrera de la màscara. Així mateix, el domini exhaustiu i minuciós de la tècnica li permetrà explorar noves vies d’expressió que li apropen a un gènere artístic de connotacions oníriques.

Data: Del 14 de maig al 22 de juliol de 2012
Lloc: Can Framis, C/ Roc Boronat 116-126, 08018 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *