La Nit dels Museus 2012

El proper dissabte 19 de maig, més de 50 museus i centres d’exposicions de la ciutat i de la seva àrea metropolitana obriran les portes de 19h a 1h de manera gratuïta, i oferiran diverses activitats especials pensades únicament per a aquesta nit. L’oferta museística de cultura i d’oci anirà acompanyada de diferents activitats amb la finalitat d’acostar els museus a través de les seves col.leccions a un major nombre d’activitats: tallers, visites guiades, audiovisuals, totes animades per un marcat esperit festiu.

La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa on participen més de 3.000 museus de 40 països.

Tots aquests actes serviran com a prèvia del Dia Internacional dels Museus que se celebra el 18 de maig a tot el món des de l’any 1977.

Una reflexión sobre “La Nit dels Museus 2012

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *