“Mother India” de Rubén Cruz

“Mother India” és un projecte del fotògraf Rubén Cruz sobre l’esperança i la lluita de les dones a l’Índia. És cert que cada cop més dones ocupen llocs de responsabilitat i que s’estan organitzant i lluitant pels seus drets, però no ho és menys que es troben encara en una situació de gran vulnerabilitat: la immensa majoria no té accés a recursos sanitaris i d’higiene, a una alimentació suficient ni a l’educació. Tot plegat fa que els resulti gairebé impossible cobrir les seves necessitats mínimes i garantir la dignitat que mereixen com a éssers humans.

Data: Del 26 d’abril al 16 de maig de 2012
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *