“Archivo F. X. – Entrada: Wandlung” de Pedro G. Romero

Primera exposició individual de Pedro G. Romero (Aracena, 1964) a la galeria Àngels Barcelona, en la qual es presenta “Entrada: Wandlung”, un treball que posa en escena, teatralitza, una de les fitxes del “Archivo F.X.” En aquesta es mostra material documental sobre el desmuntatge, trasllat i fosa de campanes i altres estris religiosos per a la transformació dels seus metalls en eines útils per les indústries del transport i la guerra, per part del Front Popular en la guerra civil espanyola; el nom de l’entrada, Wandlung, ens remet a una acció de Joseph Beuys per a la documenta de Kassel de 1982. Aquest projecte forma part del “Archivo F.X.”, un ampli arxiu d’imatges de la iconoclàstia política anti sacramental a Espanya entre 1845 i 1945. Amb motiu d’aquesta exposició l’artista presentarà una edició limitada de peces del “Archivo F.X.”, produïdes per la galeria.

Data: Del 12 de abril al 25 de mayo de 2012
Lloc: Galeria Àngels Barcelona, C/ Pintor Fortuny 27, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *