Presentació del llibre “Collserola”

El proper dimarts 17 d’abril a les 19:30h tindrà lloc a la llibreria Oryx la presentació del llibre “Collserola”, amb fotografies d’Oriol Alamany i textos d’Eugeni Casanova. L’acte comptarà amb la participació dels dos autors i de Francesc Llimona, biòleg del Parc de Collserola.

La divulgació de la riquesa natural de Catalunya és, sens dubte, un dels elements que poden ajudar més a respectar, conservar, protegir el patrimoni natural del nostre país. El Parc Natural de Collserola, de recent creació, és una joia encara desconeguda per molta gent que hi viu a tocar. Conèixer el seu patrimoni natural –els boscos, les plantes, la fauna, el relleu, les valls, les rieres, els camps– és també una manera d’estimar-lo i protegir-lo.

Data: Dimarts 17 d’abril de 2012
Horari: A les 19:30h
Lloc: Oryx, C/ Balmes 71, 08007 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *